NIEUWS!

Momenteel zijn er tijdelijk geen pannenkoeken en bubbelwafels beschikbaar, we proberen dit zo snel mogelijk op te lossen.

We nodigen je uit om te genieten van ons uitgebreide assortiment heerlijke ijssmaken. Bij Isidoor ijsatelier streven we ernaar om onze klanten de meest verrukkelijke ijsjes te bieden gemaakt van hoogwaardige ingrediënten. Kom langs en proef zelf onze unieke en ambachtelijk bereide ijsjes!

Isidoor ijsatelier Mol

Isidoor ijsatelier in het hartje van Mol centrum is de perfecte plek om te genieten van heerlijk ijs, pannenkoeken of bubbelwafels. Ons ijs wordt ambachtelijk bereid met alleen de beste ingrediënten, zodat elke hap een waar genot is. Of je nu zin hebt in een verfrissend ijse, een stevige pannenkoek of een lekkere bubbelwafel, bij Isidoor ben je aan het juiste adres.

Naast onze heerlijke zoete lekkernijen, kun je bij Isidoor ook terecht voor een verkwikkende kop koffie of thee. Of je nu alleen, met familie of vrienden langskomt, wij heten je van harte welkom in onze gezellig ijsatelier. Kom langs en ontdek zelf onze smaakvolle creaties!

ONS TEAM

Niels en Sabrina zijn ontzettend enthousiast en kunnen niet wachten om jullie in Mol te ontvangen. Onze ambachtelijk gemaakte ijsjes worden bereid met liefde en alleen de beste ingrediënten, zodat jullie telkens weer een smaakexplosie ervaren.


Maar dat is niet alles, we hebben ook lekkere bubbelwafels, pannekoeken en milkshakes op het menu staan. Of je nu een zoetekauw bent of liever iets hartigs hebt, er is voor ieder wat wils! 


Tot snel bij Isidoor ijs in Mol!